Omia kuntoiluja

15Lok06

Kuopion maratonin jälkeisillä viidellä viikolla on kertynyt juoksua keskimäärin 4:40 viikossa, mikä tarkoittaa jotain vähän yli 50km/vk. Aika maltillista siis. Juoksupäiviä on ollut tasaisesti neljä viikossa, eli suunnilleen samoin kuin ennen maratoniakin. Voisin vähitellen ottaa viidennen juoksupäivän ohjelmaan ja pidentää vähän ”pitkää” lenkkiä sekä jaksottaa harjottelua jotenkin, ettei ole koko ajan samaa taaplaamista. Toisaalta tuntemukset jaloissa ei ole pelkästään hyviä, joten määrää ei kannata lisätä kovin nopeasti.

Joensuuhun muuton jälkeen jonkinlaiseksi vakiojuoksureitiksi on muodostunut Marjala-Lykynlampi-Marjala. Lykynlamen ympäsistössä on loistavia maastoja tasaisesta kankaasta mäkisiin latupohjiin. Yleensä siellä tuleekin juostua ristiin rastiin polkuja, joten kilometrimäärät ovat hieman arvailujen varassa. Pitäisi hankkia jonkinlainen gps- tai liikeanturivempele matkan mittaamista varten. Toisaalta lieneeköhän se nyt niin tarpeellistakaan tietää matkoja kilometrin tarkkuudella. Jättetään tämä edelleen mietintämyssyn alle.

Jäi sitten menemättä tuonne Vaarojen maratonille, kun perheen aikataulut eivät antaneet tilaa. Ehkä hyvä niin. Jäädään odottelemaan raportteja vaaroilta.

Mainokset


No Responses Yet to “Omia kuntoiluja”

  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: