Helou maailma!

13syys06

Tämä blogi jatkaaa siitä mihin laiskasti ylläpitämäni maraton2006.blogspot.com jäi. Tuolta voi lukea miten vaivalloista hölkkäilyn aloittaminen oli. Blogger on jotenkin jäykän tuntuinen systeemi, joten säädän nyt tämän wordpressin kanssa. Saa nähdä syntyykö tästäkään mitään iloa ulkopuolisille, mutta toimii tämä varmaankin jonkinlaisena motivaattorina itselle.

2006 aikana oli siis tavoitteena päästä maratonkuntoon. Tuo toteutui ja painokin siinä tuli noin 8kg alaspäin, joten nyt on jotenkin kepeämpi olo ja juokseminen ei ole enää sellaista tappelua painovoimaa vastaan kuin viime keväänä.

Maraton meni läpi aika helpolla kevyellä haarjoittelulla (itse maraton oli kuitenkin varsinaista tappoa, mutta meni kuitenkin läpi ajassa 3:41) . Pidensin lenkit vähitellen tunnin mittaisiksi ja juoksin joka toinen päivä. Välillä lyhempiä (40-50min) ja välillä pidempiä (70-90min) lenkkejä erillaisissa maastoissa. Olen nyt maran jälkeen tiivistänyt harjoittelua niin, että juoksen tunnin lenkin kahtena peräkkäisenä päivänä, sitten lepopäivä ja sitten pitempi noin 1:30 lenkki ja lepo. Tunnin lenkit ovat hieman reippaampia ja sisältävät raskaampia osia kuin ”pitkät”. Aina parin viikon välein pyrin jatkossa juoksemaan sitten pidemmän leninkin, noin 2:00 tosi hitaasti nautiskelemalla. Yksinkertaiselle miehelle yksinkertainen ohjelma.

Mainokset


No Responses Yet to “Helou maailma!”

  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: